Vier keer per jaar organiseren wij een AOG Open. Dé gelegenheid om kennis te maken met onze docenten, alumni en studieadviseurs en informatie in te winnen over onze opleidingsprogramma's.

Wij laten u deze middag ervaren hoe docenten en deelnemers in onze opleidingsprogramma's de scherpte met elkaar opzoeken. Want in al onze programma's wordt u uitgedaagd uw grenzen te verleggen, met als hoger doel dat iedere deelnemer zijn/haar eigen visie ontwikkelt.

Studeren bij AOG School of Management betekent dat altijd het inhoudelijke vraagstuk van onze deelnemers en de menselijke maat voorop staan. Bovendien voeren deelnemers tijdens hun opleidingstraject zelf de regie, want wij geloven in vooruitgang en in wijsheid die je zelf samenstelt, omdat je daarmee vooruit komt op eigen-wijze. Voor jezelf, de organisatie en de maatschappij, waar verder denken de nieuwe standaard is.

Tijdens elke AOG Open heeft u tevens de gelegenheid, geheel vrijblijvend, een proefcollege van een van onze opleidingen bij te wonen of in gesprek te gaan met een van onze strategisch adviseurs over de incompany mogelijkheden of een organisatieontwikkeltraject op maat. Onderstaand ziet u aan welke proefcolleges u tijdens deze AOG Open kunt deelnemen.

Bent u deze dag verhinderd, maar wilt u wel graag persoonlijk komen kennismaken? Kijk dan hier wanneer u een volgende AOG Open kunt bijwonen.

Tijdens deze AOG Open organiseren wij de volgende Proefcolleges:

Bestuurlijk Leiderschap

We hoeven u niet te leren besturen. U heeft behoefte aan inzicht in wat voor u als bestuurlijk leider bepalend is voor uw bestuurlijke keuzes. Maar wat bepaalt de kwaliteit van uw leiderschap? Tijdens het proefcollege neemt kerndocent prof. dr. Philip Wagner u mee in hoe u de essentiële ingrediënten...

Psychologie in Organisaties

Wilt u uw inzicht vergroten omtrent interactieprocessen, -structuren en menselijk gedrag? Kennis over performance verbetering en het bevorderen van verbinding en betrokkenheid in organisaties?  Kerndocent dr. Pieternel Dijkstra laat u tijdens het proefcollege Psychologie in Organisaties ervaren hoe u op een andere manier naar menselijk gedrag kunt kijken. Er is...

Verandermanagement

Verandering is de enige constante, daarom moeten organisaties wendbaar zijn en zich snel kunnen aanpassen. Regelmatig gaat dit ook gepaard met weerstand. Laat u inspireren hoe u hier mee om kunt gaan door kerndocent dr. Marco de Witte tijdens het proefcollege Verandermanagement. Hij licht de inhoud en opzet van de...