Velen van ons staan ineens voor hele andere uitdagingen, bij anderen is er ruimte (ontstaan) om even bewust stil te staan bij de eigen ontwikkeling. Of is, door de complexe vraagstukken waar je de afgelopen dagen voor kwam te staan, de behoefte aangewakkerd om jouw visie daarop te vormen en deze beter te kunnen onderbouwen. Als geïnteresseerde in een van onze opleidingen helpen wij je, ook nu, graag vooruit.

Deze bijeenkomst – in zijn oorspronkelijke vorm – hebben wij afgeblazen, alle proefcolleges, die geprogrammeerd stonden tijdens de AOG Open, bieden wij op deze dag online aan.

Wil je graag een van deze online colleges meemaken? Laat ons dat weten door je onderstaand voor een, of meerdere, van deze proefcolleges aan te melden. Nadere instructies en inlogggevens ontvang je dan per mail. 

Om een proefcollege te volgen, heb je alleen een laptop of computer met een stabiele netwerkverbinding nodig en een koptelefoon of oortjes.

Vier keer per jaar organiseren wij een AOG Open. Dé gelegenheid om kennis te maken met onze docenten, alumni en studieadviseurs en informatie in te winnen over onze opleidingsprogramma's.

Wij laten je tijdens deze bijeenkomst ervaren hoe docenten en deelnemers in onze opleidingsprogramma's de scherpte met elkaar opzoeken. Want in al onze programma's word je uitgedaagd je grenzen te verleggen, met als hoger doel dat iedere deelnemer zijn/haar eigen visie ontwikkelt.

Studeren bij AOG School of Management betekent dat altijd het inhoudelijke vraagstuk van onze deelnemers en de menselijke maat voorop staan. Bovendien voeren deelnemers tijdens hun opleidingstraject zelf de regie, want wij geloven in vooruitgang en in wijsheid die je zelf samenstelt, omdat je daarmee vooruit komt op eigen-wijze. Voor jezelf, de organisatie en de maatschappij. Waar verder denken de nieuwe standaard is.

Tijdens elke AOG Open heb je tevens de gelegenheid, geheel vrijblijvend, een proefcollege van een van onze opleidingen bij te wonen.

Ben je deze dag verhinderd, maar wil je wel graag persoonlijk komen kennismaken? Kijk dan hier wanneer je een volgende AOG Open kunt bijwonen.

Tijdens deze AOG Open organiseren wij de volgende Proefcolleges:

Online proefcollege Meesterschap in Adviseren

Wilt u uw positie als adviseur verstevigen? Meer zicht op uw eigen rol, de invloed die u heeft én hoe u zelf wordt beïnvloed? Volg dan de deeltijd academische opleiding Meesterschap in Adviseren van AOG School of Management. Meesterschap in Adviseren gaat over het vakgebied adviseren, de context en uw eigen...

Online proefcollege Publieke Strategie en Leiderschap

Vanuit een drive om waarde toe te voegen in het publieke domein werkt u met hart en ziel voor de publieke zaak. Maar hoe zorgt u ervoor dat u zich staande houdt in het krachtenveld samenleving, politiek en ambtelijke organisatie? Hoe vergroot u uw sturend vermogen? De publieke sector is...