Vier keer per jaar organiseren wij een AOG Open. Dé gelegenheid om kennis te maken met onze docenten, alumni en studieadviseurs en informatie in te winnen over onze opleidingsprogramma's.

Wij laten je tijdens deze bijeenkomst ervaren hoe docenten en deelnemers in onze opleidingsprogramma's de scherpte met elkaar opzoeken. Want in al onze programma's word je uitgedaagd je grenzen te verleggen, met als hoger doel dat iedere deelnemer zijn/haar eigen visie ontwikkelt.

Velen van ons staan door de Corona crisis ineens voor hele andere uitdagingen, bij anderen is er ruimte (ontstaan) om even bewust stil te staan bij de eigen ontwikkeling. Of is, door de complexe vraagstukken waar je de afgelopen dagen voor kwam te staan, de behoefte aangewakkerd om jouw visie daarop te vormen en deze beter te kunnen onderbouwen. Als geïnteresseerde in een van onze opleidingen helpen wij je, ook nu, graag vooruit.

De AOG Open van 26 maart j.l. hebben wij in zijn oorspronkelijke vorm afgeblazen, maar we zijn trots dat we alle proefcolleges, op diezelfde middag, online konden organiseren. Heb je interesse in een van onze opleidingen en wil je een proefcollege bijwonen, meld je dan gewoon aan. Mocht tegen die tijd blijken dat we de bijeenkomst op een andere manier moeten gaan organiseren, dan kunnen wij je daarvan op de hoogte stellen. 

Studeren bij AOG School of Management betekent dat altijd het inhoudelijke vraagstuk van onze deelnemers en de menselijke maat voorop staan. Bovendien voeren deelnemers tijdens hun opleidingstraject zelf de regie, want wij geloven in vooruitgang en in wijsheid die je zelf samenstelt, omdat je daarmee vooruit komt op eigen-wijze. Voor jezelf, de organisatie en de maatschappij. Waar verder denken de nieuwe standaard is.

Tijdens elke AOG Open heb je tevens de gelegenheid, geheel vrijblijvend, een proefcollege van een van onze opleidingen bij te wonen.

Ben je deze dag verhinderd, maar wil je wel graag persoonlijk komen kennismaken? Kijk dan hier wanneer je een volgende AOG Open kunt bijwonen.

Tijdens deze AOG Open organiseren wij de volgende Proefcolleges:

Meesterschap in Adviseren

Wilt u uw positie als adviseur verstevigen? Meer zicht op uw eigen rol, de invloed die u heeft én hoe u zelf wordt beïnvloed? Volg dan de deeltijd academische opleiding Meesterschap in Adviseren van AOG School of Management. Meesterschap in Adviseren gaat over het vakgebied adviseren, de context en uw eigen...

Publieke Strategie en Leiderschap

Vanuit een drive om waarde toe te voegen in het publieke domein werkt u met hart en ziel voor de publieke zaak. Maar hoe zorgt u ervoor dat u zich staande houdt in het krachtenveld samenleving, politiek en ambtelijke organisatie? Hoe vergroot u uw sturend vermogen? De publieke sector is...