Nieuw managementteam gaat van start bij AOG School of Management

Met ingang van 1 september a.s. heeft AOG School of Management een nieuw management. Irene Louwrier zal vanaf die datum toetreden als directeur, bijgestaan door Eva Marcus als manager operations.

Irene Louwrier was de afgelopen twee jaar afdelingshoofd Communicatie en Manager bij Nationaal Coördinator Groningen.

Als oud-medewerker AOG en alumna van de Master Strategy & Leadership kent Irene het opleidingsinstituut al van binnenuit.

“Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan bij AOG. AOG heeft al jaren een speciale plek in mijn hart doordat ik er het masterprogramma heb doorlopen en er ook heb gewerkt. Ik vind het een eer om aan zo’n mooie organisatie mee te werken. Ik hoop innovatie en vooruitgang te brengen en zie ernaar uit om dat samen met het team te doen”.

Eva Marcus, nu nog lerarenopleider economie en instituutsopleider bij de Hogeschool van Amsterdam, heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met ‘blended learning’, kwaliteitszorg en het vormgeven van programma’s samen met docenten.

“De medewerkers van AOG werken hard om hun studenten de beste mogelijke leerreis te geven. Ik heb zin om met mijn passie voor onderwijs en mijn interesse in wat mensen beweegt, hen daarbij te ondersteunen”.

Irene en Eva kijken ernaar uit de leerreizen van AOG School of Management verder te ontwikkelen. Dat zullen ze doen vanuit hun passie voor onderwijs en in nauwe verbinding met de docenten, partners, deelnemers en het brede netwerk van alumni.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.