Nieuw boek ‘Adviseren vanuit het geheel’ van kerndocent Paul Kloosterboer

Adviseren kerndocent Paul Kloosterboer

Paul Kloosterboer, kerndocent Meesterschap in Adviseren

Het nieuwe boek van dr. Paul Kloosterboer, kerndocent van de opleiding Meesterschap in Adviseren, is verschenen. In ‘Adviseren vanuit het geheel’ beschrijft Paul Kloosterboer het belang van de intern adviseur en de vitale plek die de functie inneemt binnen organisaties.

De organisatie adviseren waar je zelf in werkt: hoe word je gehoord in het gekrioel van meningen, behoeften en belangen? Waarom gaat dat zo en wat is daarin jouw plek? Hoe verbind je al die teams, professionals, managers en bestuurders?

Intern adviseren is vooral een rol in de schaduw, dat werkt het best. Niet nóg iemand die met zijn veren pronkt. Maar het is daardoor ook zwaar onderschat. Er is zelfs nauwelijks over geschreven. Terwijl vele duizenden het doen. Elke dag.

Voor hen is dit boek. Met visies en voorbeelden. Over de vitale functie en plek van intern advies. Over de onzichtbare en ongrijpbare kanten ervan. In dienst van het grotere geheel.

Klik hier om het boek ‘Adviseren vanuit het geheel’ te bestellen.

Paul Kloosterboer en AOG School of Management

Wij feliciteren Paul Kloosterboer met zijn nieuwe boek en zijn trots dat hij deel uitmaakt van onze faculty! Bij AOG School of Management is hij kerndocent van de opleiding Meesterschap in Adviseren.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.