Myron Hamming wordt “huisdichter” van AOG School of Management: Kunst als nieuwe dimensie om de vooruitgang voor te zijn

Op 1 april jongstleden vond de officiële ondertekening plaats van de samenwerkingsovereenkomst tussen AOG School of Management en spoken word artist Myron Hamming. Myron Hamming wordt huisdichter van het opleidingsinstituut en zal het gedachtengoed van AOG School of Management het komende jaar verwoorden in diverse kunstvormen.

Met de samenwerking gaat een langgekoesterde wens van beide partijen in vervulling. Jacco Strik, manager Sales & Operations: “ Kunst brengt de verbeelding op gang en biedt nieuwe perspectieven en reflectie op de werkelijkheid. Precies datgene waar wij onze deelnemers in programma’s ook toe aanzetten door ze vanuit meerdere brillen naar (organisatie)vraagstukken te laten kijken om hun eigen visie hierop te vormen. Myron zal hier op geheel eigen wijze een nieuwe dimensie aan toevoegen. Gedurende de leerreis zullen deelnemers Myron en/of zijn teksten op verschillende momenten tegenkomen, waarin hij ze aanzet tot reflectie, inspiratie of verbeelding.

In 2021 werkten Myron en AOG School of Management al eerder samen. In het filmpje “De vooruitgang voor zijn”, waarin hij afsloot met de toepasselijke zin: Wie van tijd tot durft stil te staan, is de mens die altijd vooruit zal gaan. We kijken vooruit naar een samenwerking die deelnemers mag inspireren, verrassen of laten mijmeren….

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.