Masterclass Professionele Identiteit, nieuw in ons portfolio

Vakgebieden en functies zijn de afgelopen jaren vele malen complexer geworden door technologische en maatschappelijke ontwikkelingen. Deze tijd vraagt om wendbaarheid en innovatie die vanuit medewerkers en managers komt. Daarnaast werken we met z’n allen ook nog eens langer door. Hoe zorgt u er voor dat u uw denkwijzen, vakkennis en skills up to date houdt en fysieke veerkracht houdt?

Vragen die opkomen zijn: Wat is de toekomstbestendigheid van mijn functie én die van mijzelf als manager of senior professional? Doe ik eigenlijk nog wel wat ik leuk vind? Doe ik nog wel datgene waar ik energie van krijg? Maar ook: zie ik mijzelf dit de komende jaren ook nog op deze manier?

Vanuit deze vragen en ontwikkelingen hebben wij, samen met dr. Hans Junggeburt de Masterclass Professionele Identiteit ontwikkeld. Een must voor managers en senior professionals doelbewust hun professionele identiteit willen door ontwikkelen om een duurzame positie voor zichzelf te creëren op de toekomstige arbeidsmarkt.

Want verder denken is ook dat u regie neemt over uw loopbaan en regelmatiger proactief stilstaat bij de ontwikkeling van uw professionele identiteit.

Bent u die manager of senior professional die zich proactief wil ontwikkelen voor de arbeidsmarkt van morgen?

Of:

Kent u die groep managers of senior professionals die u het gunt om regie te nemen en een ondernemende beweging in gang te zetten?

 

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.