Masterbul: een kroon op het harde werken!

Na  vele colleges, diverse papers, groepsopdrachten, tentamens én de masterthesis, wordt al het harde werken beloond met de titel Master of Science in Business Administration en een bijbehorende bul. Op 5 november jl. ontvingen negen deelnemers hun masterbul.

MSC-20 5 november 2014 groepsfoto website

De uitreiking vond plaats in het Academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen. De kandidaat alumni werden met hun genodigden ontvangen met koffie en gebak. Daarna kwam het moment waarop iedereen gespannen wachtte: de uitreiking van de masterbullen. Waar kon dit beter plaatsvinden dan in de Senaatskamer. Hier kwam vroeger het dagelijks bestuur (de senaat van de universiteit), bestaande uit de hoogleraren van de universiteit tezamen met de Rector Magnificus bijeen. Tegenwoordig vinden er buluitreikingen en vergaderingen plaats. De wanden van de senaatskamer zijn bedekt met de historische portretten van hoogleraren.

Alle kandidaat alumni werden persoonlijk toegesproken door hun afstudeerbegeleider. Een van hen is zelfs cum laude afgestudeerd. En daarna kwam het magische moment van het zetten van de handtekening en niet te vergeten het fotomoment. Vanaf nu mogen zij de titel Master of Science in Business Administration voeren. Hartelijk gefeliciteerd allemaal!

 Master of Science Bedrijfskunde
Met de Master of Science Bedrijfskunde verkrijgt u door wetenschappelijke kennis en inzichten een gedegen verdieping in bedrijfskunde. U bent in staat boven de materie uit te stijgen en ontwikkelt een onderzoekende blik om de ‘waarom?’-vraag te beantwoorden. Doordat u een helikopterview ontwikkelt bent u in staat de organisatie nog beter te doorgronden op de verschillende bedrijfskundige disciplines en de samenhang tussen de verschillende onderdelen te herkennen en analyseren. Na de opleiding bent u gerechtigd de titel Master of Science in Business Administration (voorheen drs.) te voeren. Wilt u weten hoe u deze titel kunt behalen? Download de brochure!

 

 

 

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.