Koninklijke onderscheiding voor kerndocent René ten Bos

Zoals ieder jaar vindt op de laatste werkdag voor Koningsdag traditioneel de lintjesregen plaats. Het moment waarop veel mensen tegelijk geëerd worden vanwege hun grote inzet en persoonlijke verdiensten voor de maatschappij. Om een lintje te verdienen, moet iemand zich al meer dan vijftien jaar inzetten voor de samenleving. Dit jaar ontving onze eigen René ten Bos, kerndocent van de leergang Filosofie in Organisaties bij AOG School of Management, een lintje.

Prof.dr. René ten Bos is als hoogleraar verbonden aan de Radboud Universiteit. Vanuit zijn leerstoel ‘Filosofie van de managementwetenschap’ publiceert hij niet alleen wetenschappelijke artikelen, maar ook toegankelijke managementliteratuur. Hij beoogt hierin de relatie tussen de wetenschap en de maatschappij te versterken. En dat doet hij niet alleen op papier, maar ook spreker.

In 2017 is hij uitgeroepen tot de nieuwe Denker des Vaderlands. Eind maart 2019 droeg hij het stokje over aan Daan Rovers.

Filosofie in Organisaties

René schittert tegendraads, de nieuwe bevlogenheid, als kerndocent in de leergang Filosofie in Organisaties. De opleiding Filosofie in Organisaties is een ontwikkelplatform voor mensen die van invloed zijn op de strategiebepaling van organisaties of organisatieonderdelen.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.