Kamer van Koophandel en AOG School of Management sluiten innovatieve samenwerkingsovereenkomst

Claudia Zuiderwijk, voorzitter van de Raad van Bestuur van de Kamer van Koophandel, en Annelieke Achterberg, directeur van AOG School of Management

Claudia Zuiderwijk, voorzitter van de Raad van Bestuur van de Kamer van Koophandel, en Annelieke Achterberg, directeur van AOG School of Management

De wereld om de Kamer van Koophandel heen is fundamenteel en structureel in verandering door onder meer digitale transformaties en transities in de huidige samenleving. Hierdoor is er bij de Kamer van Koophandel de wens ontstaan om zich verder te ontwikkelen naar innovatieve, ondernemende en digitale partner richting de markt, haar stakeholders en de samenleving. Dit proces is begonnen op 1 januari 2014 toen de nieuwe KvK van start is gegaan. In de verdere versterking van deze vernieuwing van de organisatie heeft de KvK gekozen voor AOG School of Management gekozen als ontwikkelingspartner.

De afgelopen maanden zijn intensieve dialoogsessies met elkaar gevoerd die geresulteerd hebben in een uniek incompany leertraject voor alle adviseurs binnen de Kamer van Koophandel. Er is in gezamenlijkheid een toekomstgericht programma ontwikkeld. Op maat gemaakt, state-of-the-art en op dit moment de enige in haar soort. Met dit unieke incompany traject krijgen de adviseurs de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen in hun nieuwe rol binnen de KvK waarbij digitalisering, persoonlijk leiderschap en de koppeling van het geleerde aan de eigen werkpraktijk de centrale elementen zijn.

Op woensdag 24 juni hebben Claudia Zuiderwijk, voorzitter van de Raad van Bestuur van de Kamer van Koophandel, en Annelieke Achterberg, directeur van AOG School of Management, officieel hun handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst. De samenwerking wordt voor meerdere jaren aangegaan en is bedoeld om de strategische koers van de Kamer van Koophandel in samenhang met de klanten en stakeholders te ondersteunen.

Op de hoogte blijven? Volg op Twitter #kvkconnected of lees de Storify.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.