Extra start in het najaar: Psychologie in Organisaties

Vandaag is de nieuwe academische opleiding Psychologie in Organisaties gestart met maar liefst 17 enthousiaste deelnemers. Vanwege het enorme succes van de opleiding is besloten om deze in het najaar nogmaals aan te bieden.

De academische opleiding Psychologie in Organisaties, met drs. Max Wildschut als kerndocent, heeft tot doel de kloof tussen wetenschap en praktijk te dichten. Het is ontwikkeld voor managers en leidinggevenden die zich ervan bewust zijn dat fundamenteel inzicht in gedrag en organisatiepsychologie hen helpt bij het organiseren, verbinden en motiveren van mensen in en tussen organisaties.

De opleiding is 22 mei 2014 gestart met maar liefst 17 enthousiaste deelnemers, komend uit verschillende branches. De deelnemers krijgen gedurende zeven tweedaagse modules handvatten aangereikt om processen geassocieerd met gedrag te onderzoeken en om karakteristieke  patronen te herkennen en te onderscheiden.

Wij bieden u, ook in het najaar, de mogelijkheid om dieper inzicht te krijgen in het menselijk gedrag. Wilt u meer informatie over deze opleiding? Download hier de brochure.

 

 

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.