Verandering is een continu proces dat steeds meer vraagt van de snelheid en het aanpassingsvermogen van organisaties. Transities gaan veelal gepaard met weerstand. Maar waar zit de kern van het veranderproces en hoe geeft u er als leider betekenis aan om de gewenste gedragsverandering tot stand te brengen? Hoe vindt u balans in de nieuwe situatie en hoe gaat u daarbij te werk? En niet in de laatste plaats: wat kunt u aan uzelf veranderen om de implementatie succesvol te laten verlopen?

De opleiding Verandermanagement biedt u in de breedte de actuele thema’s uit de veranderkunde. U leert een brug te slaan tussen de theoretische concepten, de weerbarstige praktijk én uw eigen rol als verandermanager. Maak vrijblijvend kennis met de opleiding Verandermanagement en kom naar het proefcollege!

Laat u tijdens de informatiebijeenkomst inspireren door docent en casusbegeleider drs. Maurits Jan Vink die een proefcollege Verandermanagement zal verzorgen. Ook geeft hij een toelichting op de inhoud en opzet van de opleiding. Tevens is er gelegenheid om uw vragen te stellen en van gedachten te wisselen met een oud-deelnemer.

Waar en wanneer

Datum:  donderdag 12 september 2019
Tijd:       van 16.00 uur tot 19:15 uur
Locatie: De Cantharel in Apeldoorn

Aanmelden

Voor telefonisch studieadvies en andere vragen kunt u contact opnemen met studieadviseur Renske Hardholt via telefoonnummer 088 556 10 44 of per e-mail hardholt@aog.nl.