Verandering is de enige constante, daarom moeten organisaties wendbaar zijn en zich snel kunnen aanpassen. Regelmatig gaat dit ook gepaard met weerstand. Laat u inspireren hoe u hier mee om kunt gaan door kerndocent dr. Marco de Witte tijdens het proefcollege Verandermanagement. Hij licht de inhoud en opzet van de opleiding toe en is er gelegenheid om uw vragen te stellen en van gedachten te wisselen met een oud-deelnemer.

De opleiding Verandermanagement biedt u in de breedte de actuele thema’s uit de veranderkunde. U leert een brug te slaan tussen de theoretische concepten, de weerbarstige praktijk én uw eigen rol als verandermanager.

U leert ontrafelen waar de kern zit van het veranderproces en hoe u er als leider betekenis aan kunt geven  om de gewenste gedragsverandering tot stand te brengen. U gaat aan de slag met vragen als: hoe vind ik balans in de nieuwe situatie en hoe ga ik daarbij te werk? En niet in de laatste plaats: wat kunt u aan uzelf veranderen om de implementatie succesvol te laten verlopen?

Maak vrijblijvend kennis met de opleiding Verandermanagement en kom naar het proefcollege!

Waar en wanneer

Datum:  donderdag 17 september 2020
Tijd:       van 16.00 uur tot 19:15 uur
Locatie: de Cantharel in Apeldoorn

Voor telefonisch studieadvies en andere vragen kunt u contact opnemen met Renske Hardholt, studieadviseur, via telefoonnummer 088 556 10 44 of per e-mail hardholt@aog.nl.