Verandering is een continu proces dat steeds meer vraagt van de snelheid en het aanpassingsvermogen van organisaties. Transities gaan veelal gepaard met weerstand. Maar waar zit de kern van het veranderproces en hoe geeft u er als leider betekenis aan om de gewenste gedragsverandering tot stand te brengen? Hoe vindt u balans in de nieuwe situatie en hoe gaat u daarbij te werk? En niet in de laatste plaats: wat kunt u aan uzelf veranderen om de implementatie succesvol te laten verlopen?

De opleiding Verandermanagement biedt u in de breedte de actuele thema’s uit de veranderkunde. U leert een brug te slaan tussen de theoretische concepten, de weerbarstige praktijk én uw eigen rol als verandermanager. Maak vrijblijvend kennis met de opleiding Verandermanagement en kom naar het proefcollege!

Gratis proefcollege Verandermanagement

Laat u tijdens de informatiebijeenkomst inspireren door kerndocent dr. Marco de Witte die een proefcollege Verandermanagement zal verzorgen. Ook geeft hij een toelichting op de inhoud en opzet van de opleiding. Tevens is er gelegenheid om uw vragen te stellen en van gedachten te wisselen met een oud-deelnemer.

Waar en wanneer

Datum:  maandag 14 januari 2019
Tijd:       van 10.00 uur tot 13.00 uur
Locatie: NH Veluwe Sparrenhorst in Nunspeet

Aanmelden

Voor telefonisch studieadvies en andere vragen kunt u contact opnemen met studieadviseur Renske Visser via telefoonnummer 088 556 10 44 of per e-mail visser@aog.nl.