Donderdag 26 maart, 16.00 – 17.00 Online proefcollege met kerndocent Leen de Waal MSc MA.

Hoe maakt u uw organisatie toekomstbestendig? De transitie naar een circulaire economie, de inzet van robots en kunstmatige intelligentie bieden een enorm potentieel aan organisaties die daar de juiste invulling aan weten te geven. Het belang van goed gekwalificeerd personeel om deze nieuwe strategische ruimte te benutten is daarom groter dan ooit, terwijl het vinden en behouden hiervan steeds ingewikkelder is. Het bekende HR-instrumentarium voldoet niet meer om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Hoe vindt en verbindt u de gamechangers van de toekomst?

Laat u tijdens het online proefcollege inspireren door Leen die u tijdens het proefcollege een helder beeld van de inhoud en opzet van de leergang en de rol die deze opleiding kan hebben in het verwezenlijken van uw ambities. Tevens is er gelegenheid om uw vragen te stellen en van gedachten te wisselen met een oud-deelnemer.

Waar en wanneer

Datum:  donderdag 26 maart 2020
Tijd:       16.00 tot 17.00 uur
Locatie: online

Voor telefonisch studieadvies en andere vragen kunt u contact opnemen met opleidingsadviseur Wenda Stoffel via telefoonnummer 088 556 10 58 of per e-mail stoffel@aog.nl.