Vanuit uw positie in het hoger management bent u verantwoordelijk voor strategievorming. Er wordt verwacht dat u gefundeerde strategische keuzes maakt. U weet hoe belangrijk het is om breed te kijken naar de omgeving van uw organisatie, naar ontwikkelingen in de samenleving, op de markt en het effect daarvan op uw beslissingen. De opleiding Strategisch Leiderschap  is een ontwikkelplatform voor managers, directeuren en professionals met ervaring op het gebied van strategievorming, die hun ervaring op een conceptueel en academisch niveau willen onderbouwen. Maak vrijblijvend kennis met de opleiding en kom naar het proefcollege op vrijdag 5 april 2019.

Waar en wanneer

Datum: vrijdag 5 april 2019
Locatie: Hotel Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder

Programma

10.00 uur Ontvangst met koffie en thee

10.15 uur Welkomstwoord & introductie door Ronald Hellinga, studieadviseur AOG School of Management

10.30 uur Proefcollege Strategisch Leiderschap door prof. drs. Philip Wagner, kerndocent gevolgd door ervaringen van een oud deelnemer

12.30 uur Napraten en afsluiting met een lichte lunch

Tijdens de bijeenkomst geeft kerndocent prof. drs. Philip Wagner een kort, inspirerend college over de thematiek die in de leergang wordt behandeld. Ook geeft hij een toelichting op de inhoud en opzet van de leergang. Er is een oud-deelnemer aanwezig om zijn ervaringen met de leergang met u te delen.

Aanmelden

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met studieadviseur Ronald Hellinga via telefoonnummer 088 556 10 57 of per e-mail hellinga@aog.nl.