Donderdag 26 maart, 16.00 – 17.00 Online proefcollege met kerndocent prof. drs. Philip Wagner

Vanuit uw positie in het hoger management bent u verantwoordelijk voor strategievorming. Er wordt verwacht dat u gefundeerde strategische keuzes maakt. U weet hoe belangrijk het is om breed te kijken naar de omgeving van uw organisatie, naar ontwikkelingen in de samenleving, op de markt en het effect daarvan op uw beslissingen. De opleiding Strategisch Leiderschap  is een ontwikkelplatform voor managers, directeuren en professionals met ervaring op het gebied van strategievorming, die hun ervaring op een conceptueel en academisch niveau willen onderbouwen. Maak vrijblijvend kennis met de opleiding en haak aan bij het online proefcollege.

Waar en wanneer

Datum: donderdag 26 maart 2020

Tijd:       van 16.00 – 17.00 uur

Locatie: online

Tijdens deze online bijeenkomst geeft Philip een kort, inspirerend college over de thematiek die in de leergang wordt behandeld. Ook geeft hij een toelichting op de inhoud en opzet van de leergang. Er is een oud-deelnemer aanwezig om zijn ervaringen met de leergang met u te delen.

Aanmelden

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met studieadviseur Renske Hardholt via telefoonnummer 088 556 1044 of per e-mail hardholt@aog.nl