We hoeven u niet te leren besturen. U heeft behoefte aan inzicht in wat voor u als bestuurlijk leider bepalend is voor uw bestuurlijke keuzes. Maar wat bepaalt de kwaliteit van uw leiderschap? Tijdens het proefcollege neemt kerndocent prof. dr. Philip Wagner u mee in hoe u de essentiële ingrediënten van uw leiderschap kunt vertalen naar de bestuurlijke context en daar vanuit eigenheid iets aan toe kunt voegen. U maakt uitgebreid kennis te maken met de opzet en inhoud van de leergang Bestuurlijk Leiderschap. Tevens is een oud-deelnemer aanwezig om zijn ervaringen met de leergang met u te delen.

Na de leergang Bestuurlijk Leiderschap heeft u je een verscherpt inzicht in uw leiderschapskwaliteiten, een analytisch kader voor uw bestuurlijke beslissingen en een diepgaand inzicht in het bestuurlijk proces en de elementen van de bestuurlijke context. Daardoor kunt u effectiever en bewuster bestuurlijk handelen en deze keuzes beter onderbouwen vanuit verschillende invalshoeken.

Wij nodigen u van harte uit om het proefcollege te bezoeken.

Waar en wanneer

Datum:  Donderdag 17 september
Tijd:        van 16:00 uur tot 19:15 uur
Locatie:  de Cantharel in Apeldoorn

Voor telefonisch studieadvies en andere vragen kunt u contact opnemen met Wenda Stoffel, via telefoonnummer 088 556 10 58 of per e-mail stoffel@aog.nl.