In navolging van de richtlijnen rondom evenementen, gaat deze bijeenkomst – in zijn huidige vorm – niet door. Op dit moment werken wij scenario's uit hoe wij u, als geïnteresseerde in een van onze opleidingen, kunnen helpen in uw oriëntatie. Maak uw interesse kenbaar door aanmelding voor deze bijeenkomst, wij informeren u dan over het gekozen alternatief.

U wilt blijven leren en blijven ontwikkelen. En direct de kennis toepassen in uw werk. Net even anders, net even verder. U wilt graag een Masterdiploma halen. Maar is dat wel te combineren met werk en privé? Met de Master Strategy & Leadership (MSc), de flexibele deeltijd masteropleiding van AOG School of Management, bepaalt u uw eigen studietempo. Afstuderen kan namelijk in minimaal 2,5 jaar en maximaal 8 jaar. Daarnaast kiest u zelf de helft van uw opleiding. Kortom: uw studie in uw tijd!

Om uitgebreid kennis te maken met de organisatie, opzet en inhoud van deze masteropleiding, nodigen wij u van harte uit om de AOG Open te bezoeken op donderdag 26 maart 2020. Dé gelegenheid om kennis te maken met onze studieadviseurs, docenten en alumni en informatie in te winnen over onze opleidingsprogramma's. Tijdens elke AOG Open heeft u tevens de gelegenheid, geheel vrijblijvend, een proefcollege te volgen van een van onze opleidingen die onderdeel kunnen uitmaken van ons unieke flexibele Master programma.

Waar en wanneer

Datum:  donderdag 26 maart 2020
Tijd:        van 16.00 tot 19.00 uur
Locatie:  Landgoed Zonheuvel in Doorn

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze studieadviseurs, via telefoonnummer 088 556 10 00 of per mail via info@aog.nl.