U bent bezig met een mooie carrière. U bent vanuit een specialistische functie doorgegroeid naar een managementpositie. Daarin wordt meer van u gevraagd dan uw eigen vakinhoudelijke inbreng. Niet meer alleen vanuit uw eigen functiekolom kijken, maar organisatievraagstukken vanuit meerdere bedrijfskundige disciplines overzien. Met de opleiding Bedrijfskunde en Leiderschap verbreedt u uw bedrijfskundige kennis. Daarnaast speelt de ontwikkeling van uw persoonlijk leiderschap een centrale rol in onze deeltijd opleiding bedrijfskunde. Om uitgebreid kennis te maken met de organisatie, opzet en inhoud van de academische opleiding, nodigen wij u van harte uit om het proefcollege te bezoeken.

Waar en wanneer

Datum:  Maandag 18 mei 2020
Tijd:       Van 16:00 tot 17.30 uur
Locatie: Online

Tijdens de bijeenkomst geeft de kerndocent een toelichting op de inhoud en opzet van de opleiding. Ook is een oud-deelnemer aanwezig om zijn ervaringen met de leergang met u te delen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de studieadviseur Lisette Halmingh via telefoonnummer 088 556 10 57 of per e-mail halmingh@aog.nl.