De Nieuwe Academie in een Nieuw Jasje

Voor AOG School of Management is De Nieuwe Academie van cruciaal belang. Als ons eigen kloppend hart, onze thuislocatie, maar ook voor de verbinding met de Rijksuniversiteit Groningen. Om de band met de Rijksuniversiteit Groningen te ervaren, is bij de oprichting van AOG School of Management gezocht naar een mogelijkheid om de deelnemers naar Groningen te halen. Ons pand aan de Radesingel 50 werd aangekocht om dit aspect van de dienstverlening te ondersteunen en onze activiteiten deels in Groningen te kunnen organiseren. Het werd gedoopt tot De Nieuwe Academie als tegenhanger van het Academiegebouw aan Broerstraat 5. Met het verstrijken van de tijd en het ‘verval’ van onze eigen cursuslocatie zijn we van dit oorspronkelijke doel afgedreven. Het was tijd voor herstel: van de locatie en van onze doelstelling!

Het resultaat is vijf nieuwe zalen met ieder een eigen, unieke uitstraling. We hebben gekozen voor verschillende audiovisuele middelen, die bij de verschillende groottes van de zalen passen. Daarnaast hebben we ook gewikt en gewogen wat betreft de stoelkeuze. Naast comfort was uitstraling belangrijk. We zijn uitgekomen op de stoel van het merk Gispen. Een duurzame keuze: de stoel wordt in Nederland vervaardigd, behoudt zijn waarde en is duurzaam in gebruik.

Waar kijken we naar uit? Een fantastische en bruisende locatie  waar deelnemers en docenten omgeven door collega’s van AOG School of Management aanwezig zijn, op een locatie waar ze onze prachtige universitaire stad kunnen ervaren. Kortom; waar betekenisvolle ontmoetingen plaatsvinden.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.