AOG TSM Business School

Na het afronden van de Master Strategy & Leadership ontvang je een diploma van AOG TSM Business School. Alle geaccrediteerde masteropleidingen van AOG School of Management en TSM Business School zijn georganiseerd in de gemeenschappelijke juridische entiteit AOG TSM Businessschool B.V. Zo ontstaat een gemeenschappelijke basis, waarmee vanuit kennis en ervaring de kwaliteit van onze masteropleidingen wordt geborgd.

NVAO geaccrediteerd
De masteropleidingen die vallen onder de AOG TSM Business School zijn allemaal geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Dit is de organisatie die namens de Rijksoverheid de kwaliteit van het Hoger Onderwijs borgt en bewaakt. Alleen door de NVAO geaccrediteerde opleidingen mogen de internationaal erkende titels MA, MSc en MBA voeren. AOG TSM Business School is daartoe geregistreerd in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO).

Rijksuniversiteit Groningen
De Rijksuniversiteit Groningen staat aan de basis van AOG TSM Businessschool. Daarmee zit het ‘werken aan de grenzen van het weten’ en het ‘verder denken’ in het wezen van de masteropleiding, haar afgestudeerden en haar deelnemers.

Unieke combinatie
De onafhankelijke accreditatie door de NVAO, gecombineerd met de gedegen verankering in de klassieke Rijksuniversiteit Groningen, gecombineerd met het ondernemerschap van AOG TSM Businesschool maakt de Master Strategy & Leadership uniek in haar soort.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.