AOG School of Management partner van BusinessWise

Per 1 september is AOG School of Management als partner aangesloten bij het kennis- en ontmoetingsconcept BusinessWise.

BusinessWise is een initiatief van MartiniPlaza in samenwerking met de noordelijke kennispartners en ondernemersnetwerken. Het brengt hoogwaardige kennis op een laagdrempelige manier.

De basis van BusinessWise wordt gevormd door een viertal praktijkcolleges per jaar die gegeven worden door (noordelijke) hoogleraren, lectoren, wetenschappers of docenten. Ze bestrijken brede domeinen als leiderschap, marketing, innovatie, e.d.. De colleges worden goed bezocht en beoordeeld. Dat komt niet alleen door de inhoud maar ook door de vorm. De colleges zijn rondom het middaguur en altijd gecombineerd met een actieve netwerklunch. Daarnaast zijn de tarieven zeer gunstig te noemen.

Het partnership met BusinessWise houdt o.a. in dat AOG deelnemers en alumni met korting tickets kunnen aanschaffen voor deze bijeenkomsten. Voor meer info over o.a. de geplande colleges en het bestellen van tickets, zie

www.businesswise050.nl

Prof.dr. Peter Leeflang “kansen én bedreigingen van digitale marketing’

Op dinsdag 1 oktober a.s. (vanaf 11.30 uur) wordt het eerstvolgende college BusinessWise gegeven door een ‘oude bekende’ in Groningen, prof.dr. Leeflang. Hij is als marketingexpert al meer dan 35 jaar betrokken bij de Rijksuniversiteit Groningen.

Samen met McKinsey onderzocht hij bij 777 bedrijven niet alleen de kansen maar ook de bedreigingen voor organisaties van digitale marketing. Over de resultaten van het onderzoek en aanverwante zaken spreekt hij op 1 oktober a.s. bij BusinessWise.

Tickets kosten normaal € 35 excl. btw en € 2,50  ticketing, maar zijn voor AOG-deelnemers en alumni slechts € 25,- (exclusief 21% btw en € 2,50 ticketkosten). Gebruik tijdens het bestellen kortingscode 1013. Tickets zijn incl. koffie, college, lunch en parkeren.

Terug naar nieuwsoverzicht

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.