AOG School of Management, Comenius en TSM slaan de handen ineen

Per 1 januari 2015 sluit TSM Business School aan bij AOG Holding. Dit betekent dat beide partijen zich versterken op het terrein van executive technologie onderwijs. TSM heeft in AOG een partner gevonden waarmee ze gezamenlijk een slag kunnen maken in de productontwikkeling. TSM richt zich van oudsher bij uitstek op management en professionals in deze sector. AOG werkt al langer aan vernieuwing van het onderwijsaanbod in de richting van leiderschapsontwikkeling in technologie. Hiermee zijn de partijen complementair.

De gezonde positie van AOG, uniek voor het executive onderwijs in het huidige economisch tijdsgewricht, maakt aansluiting op dit moment mogelijk. De continuïteit van TSM en haar opleidingsproducten blijven daarmee gewaarborgd. AOG versterkt verder zijn positie als MBA-aanbieder.

De aansluiting van beide partijen vindt plaats op Holding niveau. Dit betekent dat de afzonderlijke instituten, AOG School of Management, Comenius en TSM Business School elk hun eigen specifieke programma’s blijven voeren en hun eigen markten blijven bedienen. Waar van toepassing zal intensief met elkaar worden samengewerkt.

Directie en management van alle betrokken partijen verheugen zich in de nieuwe samenwerking.

Groningen,
14 januari 2015

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.