Afscheid prof.dr. Rob Vinke als kerndocent van de leergang HR-Strateeg

Vrijdag 10 februari gaf prof.dr. Rob Vinke zijn laatste bijdrage bij de diploma-uitreiking van de academische leergang HR-Strateeg in zijn rol als kerndocent. Na een staat van dienst waar je u tegen zegt, kon zijn afscheid natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.

Gewaardeerde verbinding

Laughing people

Laughing people

Namens Freia overhandigde Annelieke Achterberg-Geerdink, directeur AOG School of Management, Rob het Freia-beeld. Een beeld dat bij uitzondering wordt gegeven voor een bijzondere, langdurige en gewaardeerde verbinding met AOG School of Management en haar moederorganisatie Freia. Daarnaast droeg de Groningse stadsdichter Lilian Zielstra een, speciaal voor hem geschreven, gedicht voor.

Ook de alumni van de leergang HR-Strateeg editie 42, die vlak daarvoor onder het toeziend oog van Rob Vinke hun diploma mochten tekenen, zetten Rob flink in het zonnetje. Vergezeld met mooie woorden werd Rob ook door hen bedankt met nog meer mooie cadeaus.

Rob en AOG School of Management

Presentatie met bloemen

Presentatie met bloemen

Rob is 20 jaar verbonden geweest aan AOG School of Management. In deze periode heeft hij ruim 500 vakgenoten, via de leergang HR-Strateeg, klaargestoomd om als business partner strategisch mee te denken over de koers van hun organisatie. Rob heeft zich bewezen als een meer dan uitstekende kerndocent en vertegenwoordiger van waar AOG School of Management voor staat: het aanreiken van vakoverstijgende kennis waarmee uitdagende ambities gerealiseerd worden.

Gelukkig nemen we geen afscheid van Rob Vinke als docent, want in deze hoedanigheid blijft hij op inspirerende wijze verbonden aan onder andere de leergang HR-Strateeg. Het kerndocentschap van de leergang HR-Strateeg wordt vanaf de komende start op 18 mei overgenomen door dr. Hans Junggeburt.

Rob, namens AOG School of Management en alle alumni van de leergang HR-Strateeg nogmaals heel erg bedankt voor jouw inspirerende, persoonlijke en verbindende rol als kerndocent!

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.