Afscheid kerndocent Marcel Bergervoet

Vrijdag 29 mei heeft AOG School of Management afscheid genomen van Marcel Bergervoet als kerndocent van de leergang Leiderschap in Management tijdens de diploma-uitreiking van de 8e editie van de leergang. Sinds 2009 heeft Marcel zich als kerndocent met veel enthousiasme en toewijding ingezet voor de leergang. In deze rol was hij docent, begeleider en voorzitter van de tentamencommissie en heeft hij vele deelnemers de leergang succesvol zien afronden. Marcel stond aan de wieg van de leergang en is voortdurend bezig geweest met ontwikkeling en verbetering van de inhoud.

Marcel blijft verbonden aan Leiderschap in Management als docent op het gebied van onder andere strategisch management, organisatie-ontwerp, besturing van organisaties en organisatieverandering. Daarnaast blijft hij ook bij andere leergangen en (incompany)programma’s van AOG School of Management betrokken.

Om Marcel te bedanken voor zijn inzet en toewijding, kreeg hij een oorkonde overhandigd door drs. Durk Piet de Vries, oud-deelnemer Management van Organisaties (tegenwoordig Leiderschap in Management) en collega bij AOG School of Management, met de volgende tekst:

“Je neemt per heden afscheid als Kerndocent van onze academische leergang Leiderschap in Management. Een leergang waarvan je de ‘founding father’ bent. Met je ontembare gedrevenheid, tomeloze betrokkenheid en onbegrensd doorzettingsvermogen zag deze leergang in 2009 het levenslicht. Je doet geen concessies aan kwaliteit en bent erop gericht om deelnemers een ultieme leerervaring te laten meemaken. Daarin ben je vasthoudend en dat siert je. Jouw aansprekende en doorleefde visie op organisatiekunde en de manier waarop je het kerndocentschap invulling gaf, zorgde ervoor dat deze leergang al gauw een vaste plek verwierf in het portfolio van AOG School of Management.

Veel alumni van de leergang beamen dat je een uitstekende regisseur bent geweest in het leerproces dat zij hebben doorgemaakt. Met je unieke stijl ben je in staat om deelnemers daadwerkelijk te laten ‘Verder denken’ en hen het potentieel te laten aanboren dat ze voorafgaand aan de leergang nog niet van zichzelf kenden. Het is ons een groot genoegen om ‘de Denker’ aan je uit te reiken. Gelukkig blijft je onderdeel van onze faculty en blijf je verbonden aan onze leergangen en maatwerkprogramma’s in het bijzonder. Hartelijk bedankt voor je bijzondere en ongeëvenaarde inzet als Kerndocent van Leiderschap in Management.”

Afscheid Marcel Bergervoet Afscheid Marcel Bergervoet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met ingang van de volgende editie van de leergang neemt Rob Vinke het kerndocentschap over. Rob heeft een bedrijfskundige achtergrond en is gespecialiseerd in vraagstukken rondom kosten en managementaccounting. Rob is de laatste jaren sterk betrokken bij projecten in innovatief werken, management en marketing. Meer weten over de opleiding? Klik hier.

 

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.