Bekendmaking keynote spreker Academie Permanent (4/5)

De komende weken willen we u graag op de hoogte brengen van de verschillende keynote sprekers die we mogen verwelkomen tijdens de eerste editie van Academie Permanent. Het programma Academie Permanent biedt u de mogelijkheid om werken, ontwikkelen en leven met elkaar te combineren. Bij deelname wordt u voor een jaar lid van dé community voor managers, professionals en bestuurders.

Inspiratieseminar 4: Een kijkje in de spiegel van de mens bij Burgers ZOO

Bent u nieuwsgierig naar de overeenkomsten tussen collega’s en apen? Dan is dit de ideale workshop voor u en uw gezelschap!

Gedrag dat we dagelijks vertonen op de werkvloer is vaak minder rationeel dan we denken. Het kletsen bij de koffieautomaat, het imponeren van de baas, complimentjes uitdelen, de behoefte aan een eigen werkplek en het schouderklopje zijn basale oer gedragingen die we zien bij mensen en apen. Natuurlijk zijn de gedragingen die we bij gorilla’s en bonobo’s zien uiterlijk anders, maar de bedoeling en functie zijn hetzelfde.

Welk gedrag vertonen wij en waarin zijn we uniek? Emeritus hoogleraar Jan van Hooff, emeritus hoogleraar ethologie en socio-ecologie aan de Universiteit van Utrecht en een van de meest vooraanstaande primatologen van Nederland, neemt ons in juni 2017 bij Academie Permanent mee de tuin in van Burgers ZOO.

Keynote spreker

Kilian WawoeAls keynote spreker voor deze dag introduceren wij Kilian Wawoe. Kilian was tot zijn vertrek bij de ABN-AMRO Bank in 2010 werkzaam in verschillende Human Resources functies in o.a. Nederland, België, Monaco en India. Thans is hij werkzaam als parttime docent Human Resources management aan de Vrije Universiteit Amsterdam en daarnaast consultant en public speaker. Tijdens Academie Permanent zal hij stilstaan bij het bewustzijn van de invloed van leiders op “Organizational Health”.

Wilt u deelnemen aan Academie Permanent? Meld u hier aan middels het aanmeldformulier Academie Permanent!

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.