Vernieuwde website AOG live

Bent u op zoek naar inspiratie? Wilt u uitgedaagd worden verder te denken? In onze opleidingen bieden wij dat. Maar wat als u de opleiding heeft afgerond? Of u wilt meer  weten over een bepaald thema?

Vanochtend lanceerde AOG School of Management de vernieuwde website. Naast het aanbod van onze opleidingen vindt u hier nou ook ons weblog, waar verdieping op thema’s als leiderschap, strategie, beleid en bestuur, HR, verandermanagement, facility management, innovatie en marketing een plaats heeft. Hier bloggen docenten, alumni en specialisten over de desbetreffende vakgebieden.

Een andere belangrijke optimalisatie ten opzichte van de oude website is dat de website responsive is gemaakt. Dit houdt in dat de website op alle mogelijke devices (desktop, tablet, smartphone) goed bereikbaar, leesbaar en navigeerbaar is. Zo kunt u op alle mogelijke momenten, zowel thuis, op het werk of onderweg, inspiratie opdoen over relevante thema’s.

Het weblog van AOG School of Management is nooit af. We gaan ervoor zorgen dat er regelmatig nieuwe en interessante artikelen uit de verschillende domeinen geplaatst worden. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen. Daarom willen we fanatiek schrijvende professionals en managers uitnodigen om met ons mee te doen. Door te reageren, te delen maar ook door zelf content in te sturen. Heeft u interesse om mee te doen? Neem contact met ons op via info@aog.nl.

De nieuwe website sluit aan bij onze uitdaging: u aanzetten tot verder denken.

De website van AOG School of Management is in samenwerking met iVendo Marketing gemaakt.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.