De vooruitgang voor zijn.

Meet & Greet

Meet & Greet: Bestuurlijk Leiderschap

We hoeven u niet te leren besturen. U heeft behoefte aan inzicht in wat voor u als bestuurlijk leider bepalend is voor uw bestuurlijke keuzes. Maar wat bepaalt de kwaliteit van uw leiderschap? Tijdens de Meet & Greet neemt kerndocent prof. dr. Philip Wagner u mee in hoe u de essentiële ingrediënten van uw leiderschap kunt vertalen naar de bestuurlijke context en daar vanuit eigenheid iets aan toe kunt voegen. U maakt uitgebreid kennis te maken met de opzet en inhoud van de leergang Bestuurlijk Leiderschap. Tevens is een oud-deelnemer aanwezig om zijn ervaringen met de leergang met u te delen.

Na de leergang Bestuurlijk Leiderschap heeft u je een verscherpt inzicht in uw leiderschapskwaliteiten, een analytisch kader voor uw bestuurlijke beslissingen en een diepgaand inzicht in het bestuurlijk proces en de elementen van de bestuurlijke context. Daardoor kunt u effectiever en bewuster bestuurlijk handelen en deze keuzes beter onderbouwen vanuit verschillende invalshoeken.

Wij nodigen u van harte uit om de Meet & Greet te bezoeken.


Meld je aan voor de Meet & Greet

Praktische informatie

Datum: 15-06-2021
Locatie: Online
Tijd: 16:30 - 17:30
Kosten: Geen
De Nieuwe Academie Groningen

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.