Vacature: Programmacoördinator opleidingen

32-40 uur, Groningen

Als programmacoördinator bij AOG volg je onze deelnemers tijdens hun leerreis en maak je echte ‘AOG ambassadeurs’ van ze! Je weet onze diverse programma’s waar je verantwoordelijk voor bent zo te coördineren en organiseren dat onze deelnemers op de best mogelijke manier hun leerreis weten af te leggen. Om dit te bereiken werk je nauw samen met onze (kern)docenten, studieadviseurs en andere programmacoördinatoren.

Daarnaast:

  • Werk je nauw samen met je programmateam aan de programma’s die onder jullie verantwoordelijkheid vallen;
  • Ga je voor topkwaliteit in je programma’s omdat je het lef hebt acties te ondernemen om de leerreis te optimaliseren;
  • Ben je regelmatig zichtbaar op diverse locaties om in verbinding te blijven met onze deelnemers, docenten en accommodaties.

AOG School of Management wil leiders en professionals anders leren denken in een wereld die niet meer ordelijk is. Anders leren denken gaat over afstand nemen, nieuwe perspectieven ontdekken en het grotere geheel aanschouwen. Zodat leiders en professionals hun eigen betekenis heruitvinden. En hun organisaties helpen de vooruitgang voor te zijn. AOG School of management is er voor diegene die niet moeten, maar zichzelf willen ontwikkelen. Die verder durven en willen kijken dan hun eigen vakgebied, die grenzen durven te verleggen en de confrontatie niet schuwen. AOG school of management biedt toepasbare academische programma’s. In alle programma’s is inspiratie leidend en is visievorming de kern; kennisverwerving is een hulpmiddel. Op het snijvlak van wetenschap en praktijk ontwikkelen we programma’s die kort genoeg zijn om aan te beginnen en lang genoeg om impactvol te zijn.

Wij vragen iemand met minimaal een afgeronde HBO opleiding en een pittige persoonlijkheid. Iemand die proactief opereert, die gemakkelijk verbinding maakt en daar plezier uithaalt. Jij houdt het overzicht, ook als de werkdruk toeneemt en je durft knopen door te hakken. Je staat voor je eigen mening. Jouw doel is het iedere dag een beetje beter te doen voor onze klant en je hebt er geen moeite mee de discussie aan te gaan met jouw stakeholders om dit doel te bereiken. Je bent sterk in organiseren en weet van aanpakken. Je begrijpt dat de rol een flexibele instelling vraagt en dat je plaats- en tijdonafhankelijk moet kunnen werken. Je bent iemand met lef en een goede dosis nieuwsgierigheid en daarnaast voel je je thuis in de digitale wereld. Wij zijn continue bezig met ontwikkeling, zowel voor onze klant als voor onszelf. Dat betekent dat er altijd ruimte is voor jouw input en ambities. Tot slot heb jij een oplossingsgerichte houding en creatief inzicht, maar ook wat humor zou mooi meegenomen zijn.

Wij bieden

  • Een afwisselende functie met veel ruimte voor eigen aanpak;
  • Inhoudelijke inspiratie doordat je bij colleges en events bent;
  • Een frisse, inspirerende, open als ook hybride werkomgeving en informele werksfeer;
  • Samenwerking met 20 enthousiaste talenten die een drive voor ontwikkeling van mens en organisatie hebben;
  • De kans om op een persoonlijke, authentieke manier je talent verder te ontwikkelen en uit te bouwen;
  • 30 vakantiedagen per jaar en een gunstige pensioenregeling.

Durf jij het aan? Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur een korte motivatie, bij voorkeur in een filmpje en ook graag je CV per e-mail naar: hr@aog.nl. Heb je vragen? Bel of mail onze afdeling HR op hr@aog.nl of 088-5561222 of app via 06 10879959. Een online assessment in de vorm van een Fitch analyse vormt onderdeel van de selectieprocedure.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.