Wendbaarheid en vernieuwing

Wij leven in een tijdperk waarin verandering een constante is, daarom is het voor organisatie en professionals de uitdaging op zoek te gaan naar kansen om waarde te creëren. Succesvol zijn en blijven vraagt om wendbaarheid. Hoe blijf je relevant en kun je nu en in de toekomst waarde leveren aan je klanten en andere belanghebbenden? Het sleutelwoord daarbij is innovatie. Vernieuwing van producten, dienstverlening  of processen is cruciaal. Maar ook gebruik maken van de mogelijkheden die bijvoorbeeld digitalisering biedt. De hefboom om innovatie in de organisatie daadwerkelijk betekenis te geven en succesvol te maken voor stakeholders is de sociale context.

Sociaal innovatieve bedrijven zijn wendbaar en scoren beter

Sociale innovatie is essentieel voor de impact en het opschalen van de meerwaarde. Ook scoren sociaal innovatieve bedrijven beduidend beter als het gaat om de productiviteit, omzet en winstgroei, klant- en medewerkerstevredenheid en het aantrekken van nieuwe klanten en medewerkers (Bron: TNO; INSCOPE – Research for Innovation).

Concrete innovatie in uw praktijk

Investeren in sociale innovatie is een belangrijke, kritische succesfactor. Door middel van een incompany leer- en ontwikkeltraject zetten we u aan het denken én doen om sociale innovatie krachtig te ondersteunen. U maakt kennis met theorieën en methodieken, reflecteert op uw praktijk en gaat aan de slag met onder meer: wendbaar leiderschap, waardecreatie en innovatie, co-creatie en community management. Naast het aanreiken van kennis en inspirerende voorbeelden van sociale innovatie, helpen we u op weg met uw eigen praktijkcase. Kortom: concrete innovatie in uw praktijk!

Meer weten over de mogelijkheden van sociale innovatie? Wij informeren u graag en denken vrijblijvend mee. Neem voor meer informatie contact op met Hellen van Lienden of maak een afspraak. Wij bellen u dan op een voor u geschikt moment.

Wilt u kennismaken en vrijblijvend advies?

Maak een afspraak

Afspraak maken

Bevestiging afspraak AOG School of Management

Bedankt voor uw contactverzoek! Heeft u een voorkeursmoment aangegeven? Dan nemen we op dat moment telefonisch contact met u op. Anders bellen we u binnen twee werkdagen voor een eerste kennismaking of gratis adviesgesprek. U wordt gebeld door drs. Durk Piet de Vries of Hellen van Lienden. Zij zijn als strategisch adviseur en programmamaker nauw betrokken bij het opzetten en begeleiden van incompany- en maatwerkprogramma’s bij AOG School of Management. Graag verkennen ze met u de mogelijkheden voor uw organisatie.

Met vriendelijke groet,
AOG School of Management

×

Direct contact

Neem contact op met:
Incompany-Maatwerk-Hellen-van_Lienden
Strategisch Programmamanagement van Robuust
Het organisatiebreed uitbouwen van de programmatische aanpak passend bij de vraagstukken in het werkveld en het intensiveren van de contacten... »
Waardecreatie van APG Service Partners
Opdrachtgever John Kempener blikt terug op het leertraject: “Wij wilden samen met de adviseurs ‘verder denken’ over onze positie in... »
Wendbaarheid en waardecreatie bij Ferring Pharmaceuticals
Om de transitie naar value based health care op succesvolle wijze te kunnen continueren, ging het bedrijf in zee met... »
  • Opdrachtgever: Ferring Pharmaceuticals
  • Programma: Wendbaarheid en waardecreatie
  • Duur: 7 bijeenkomsten van 1 of 2 dagen
  • Thema: Wendbaarheid en vernieuwing

Onze klanten beoordelen ons met een

177 beoordelingen
8.5
10
177 beoordelingen

Nieuwsbrief ontvangen?

  • Waardevolle artikelen
  • Overzicht van opleidingsaanbod
  • Voordeel bij events