Proefcollege

Proefcollege Bestuurlijk Leiderschap

We hoeven u niet te leren besturen. U heeft behoefte aan inzicht in wat voor u als bestuurlijk leider bepalend is voor uw bestuurlijke keuzes. Maar wat bepaalt de kwaliteit van uw leiderschap? Tijdens het proefcollege neemt kerndocent prof. dr. Philip Wagner u mee in hoe u de essentiële ingrediënten van uw leiderschap kunt vertalen naar de bestuurlijke context en daar vanuit eigenheid iets aan toe kunt voegen. U maakt uitgebreid kennis te maken met de opzet en inhoud van de leergang Bestuurlijk Leiderschap. Tevens is een oud-deelnemer aanwezig om zijn ervaringen met de leergang met u te delen.

Na de leergang Bestuurlijk Leiderschap heeft u je een verscherpt inzicht in uw leiderschapskwaliteiten, een analytisch kader voor uw bestuurlijke beslissingen en een diepgaand inzicht in het bestuurlijk proces en de elementen van de bestuurlijke context. Daardoor kunt u effectiever en bewuster bestuurlijk handelen en deze keuzes beter onderbouwen vanuit verschillende invalshoeken.

Wij nodigen u van harte uit om het proefcollege te bezoeken.


Meld je aan voor de Meet and Greet

Praktische informatie

Datum: 16-10-2020
Locatie: de Cantharel in Apeldoorn
Tijd:
Kosten:

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen, houden we je op de hoogte van nieuwe opleidingen en geven we af en toe korting op evenementen.