Masterclass Blockchain organiseren voor Managers

Verder denken over Blockchain organiseren in uw organisatie

Blockchain, big data, data analytics, artificial intelligence… Dit zijn innovaties die gaan zorgen voor een digitale transformatie. Blockchain is één van die innovaties die de manier waarop wij samenwerken compleet verandert en wordt regelmatig bestempeld als de grootste revolutie sinds het internet. Voor iedereen die wil kunnen duiden wat deze technologische ontwikkelingen betekenen voor hun organisatie hebben wij met Blockchain expert Paul Bessems een driedaagse Masterclass Blockchain Organiseren voor Managers ontwikkeld. Heeft u vragen als:

  • Hoe reageert mijn organisatie op deze technologische ontwikkelingen?
  • Hoe kan ik deze ontwikkelingen in een strategie implementeren?
  • Wat zijn de kansen en bedreigingen voor mijn organisatie?
  • Hoe organiseer ik dit in mijn organisatie?

Meld u dan aan voor deze Masterclass Blockchain organiseren voor Managers. In drie dagen leert u van Paul Bessems, Marloes Pomp en Marie-José Bonthuis alles over de principes achter de blockchaintechnologie en hoe u blockchain implementeert én organiseert, natuurlijk met inachtneming van de privacy wetgeving, binnen de digitale strategie van uw organisatie.

De Masterclass Blockchain organiseren voor Managers is één van de Masterclasses uit het portfolio van AOG School of Management.