Doorstudeerprogramma Strategie en Leiderschap

Je hebt een verdiepende functiegerichte opleiding afgerond bij AOG School of Management en hebt de wens een Masterdiploma te halen. Want je wilt juist met die vraagstukken aan de slag die groter zijn dan je eigen vakgebied, maar er wel aan raken.

Wanneer je het programma HR Strategie en Leiderschap of Leiderschap in Onderwijsbestuur met goed gevolg hebt afgelegd, heb je toegang tot het doorstudeerprogramma Strategie en Leiderschap. Door deze twee programma’s te combineren, rond je een programmaonderdeel van 15 EC’s van de geaccrediteerde Master Strategy & Leadership af. Als je de master succesvol hebt afgerond, mag je de titel MSc dragen.

  • Ontwikkel academische vaardigheden
  • Verder denken
  • Groei in persoonlijk leiderschap

Vanaf prijs € 5.150 Hoe te financieren?

Niveau: Academisch
Opleidingsduur: 4 maanden
Locatie: midden van het land

De opleiding

Voor wie

Als manager, professional of bestuurder wil je een brede academische blik op de vraagstukken binnen je dagelijkse praktijk ontwikkelen. Je hebt een afgeronde hbo-vooropleiding, beschikt over 5 jaar werkervaring en een functiegerichte opleiding succesvol afgerond bij AOG School of Management (HR Strategie en Leiderschap of Leiderschap in Onderwijsbestuur).

In het kort

Het doorstudeerprogramma beslaat twee modules. Een module van vijf aaneengesloten dagdelen en een slotmodule van 3 dagdelen. De deelnemers worden online voorbereid op het schrijven van de stellingen en een mondeling eindgesprek.

Perspectieven, paradoxen en scenario’s

Vanuit een strategisch vraagstuk binnen je eigen organisatie, dat niet alleen gaat over je eigen vakgebied, worden de perspectieven op strategisch leiderschap onderzocht, de paradoxen geïdentificeerd en scenario’s uitgedacht.

Een verbindende strategische visie ontwikkelen

Het doel is te komen tot een “strategisch verhaal” waarin je als strategisch leiders deze verschillende perspectieven weet samen te brengen tot een gedegen en gedragen strategische visie.

Professional Master Strategy & Leadership?

Met de professional Master Strategy & Leadership (MSc), de flexibele deeltijd masteropleiding van AOG School of Management, bepaal je zelf de inhoud en duur van je opleiding. Afstuderen kan namelijk met die leergangen en een afstudeeronderwerp dat je zelf kiest, in minimaal 2,5 en maximaal 8 jaar. Kortom: je verdiepen in de thema’s die jou fascineren en studeren in je eigen tempo. Meer informatie over deze unieke masteropleiding vind je hier

Financieringsmogelijkheden

Het volgen van één van onze leergangen levert voordelen voor jouw werkgever. Werkgevers zien deze voordelen vaak als een goede zakelijke investering en zijn daarom bereid hierin te investeren. Veel van onze deelnemers krijgen (een deel van) de kosten voor het volgen van een leergang vergoed door hun werkgever.

Als de werkgever de opleiding betaalt of je bent ZZP’er dan kunnen deze kosten in veel gevallen fiscaal afgetrokken worden.

 

PE punten

Wil je PE punten/EC’s voor je deelname aan dit programma laten registreren? Neem dan contact op met Studieadvies. Zij kunnen alle praktische informatie geven en indien gewenst een bewijs van deelname maken met de PE punten/CE’s erop.

 

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.