De vooruitgang voor zijn.

Nieuwsbrief september 2017: Verder denken over grenzen en mogelijkheden

Onze nieuwsbrief van september 2017 staat in het teken van verder denken over grenzen en mogelijkheden. In het voorwoord vertelt Vincent Neef, programmacoördinator AOG School of Management, over een van zijn pareltjes: Academie Permanent. Een programma dat bestaat uit vijf inspiratie seminars op bijzondere locaties. Op dinsdag 19 september was de feestelijke opening van het vernieuwde pand van AOG School of Management. En wat zijn we trots op het resultaat. Heeft u de foto’s al gezien?

Verder leest u in de nieuwsbrief onder andere het blog van programmaleider Hans Licht over Regievoering zonder Macht, het blog van kerndocent Paul Kloosterboer over de adviseur als betweter, het blog van alumna Cécile Engelsma over digitale transformaties: uiteindelijk draait het om mensen, het blog van Jarno Duursma over de ontwrichte gevolgen van Kunstmatige Intelligentie en een e-book waarin we de spanning tussen ‘vorm en inhoud’ en tussen ‘je eigen overtuigingen en overtuigend communiceren’ zoeken.  Klik hier voor de volledige versie van de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief automatisch per e-mail ontvangen? Meld u aan via het invulveld rechtsonder. De nieuwsbrief verschijnt circa 10 keer per jaar.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.