De vooruitgang voor zijn.

Nieuwsbrief oktober 2018

‘Een goed verhaal is het halve werk’, het is al weer november, maar we willen u onze nieuwsbrief van oktober niet onthouden. Ook deze keer weer een editie vol echte verhalen. Hester Duursema, de nieuwe kerndocent van de leergang Nieuw Leiderschap in Organisaties, vertelt over haar leiderschapszoektocht. Kiki Vreeling, neemt ons mee in hoe we in de hectiek van alle dag voorkomen dat we onszelf en anderen voorbijlopen. Tevens de ervaringsverhalen van twee alumni: Paul Traas die momenteel het Research Lab van onze geaccrediteerde Master Strategy & Leadership doorloopt en Fatma Sener die het incompany-programma E-adviseur heeft gevolgd. Wilt u werken aan uw persoonlijk leiderschapsverhaal? Meld u dan aan voor onze jaarlijkse inspiratiebijeenkomst Vooruit Denken. In deze nieuwsbrief leest u alvast een voorproefje van storyteller Theo Hendriks, een van de key notes dit jaar.

Wilt u ook als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe events, leergangen en geïnspireerd worden? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.