De vooruitgang voor zijn.

Nieuwsbrief oktober 2016: Verder Denken over effectief denken

In de nieuwsbrief van oktober hebben we onder meer aandacht voor het nieuwe programma van AOG School of Management: Effectief Denken. Bij dit programma gaat het niet om denken als geïsoleerde bezigheid, maar om de effecten van (goed) denken: schrijven en spreken. Vraagt u zich wel eens af: hoe ik krijg ik mijn ideeën van hoofd naar papier of uitgesproken en hoe kan ik ze ook nog eens versterken door ze met overtuigingskracht te brengen? Houd dan onze nieuwsbrieven en blogs in de gaten.

Ook deze nieuwsbrief heeft weer allerlei elementen tot verder denken. Bijvoorbeeld over sturen op klanttevredenheid, hoe stress je vriend kan worden en Big data in de zorg. Daarnaast nodigen we u graag uit voor ons event Vooruit Denken, op 8 december. Klik hier voor de volledige versie van de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief automatisch per e-mail ontvangen? Meld u aan via het invulveld rechtsonder. De nieuwsbrief verschijnt circa 10 keer per jaar.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.