De vooruitgang voor zijn.

Nieuwsbrief november 2017: Verder denken over blijven leren

Onze nieuwsbrief van november 2017 staat in het teken van verder denken over blijven leren. In het voorwoord prikkelt Durk Piet de Vries, Strategisch Adviseur en Programmamanager, u met de vraag die veel organisaties bezig houdt: hoe maken we de organisatieontwikkeling succesvol?  Hij nodigt u van harte uit om hierover met hem in gesprek te gaan.

Verder leest u in de nieuwsbrief onder andere het blog van programmaleider Rob Vinke over Leiderschap in Management, een blog over het Vooruit Denkers Festival op 14 december (er zijn nog kaarten beschikbaar!), het e-book ‘De leider als verteller’, het blog van opleidingsadviseur Janjaap Fleurke over samenwerken, sturen en macht, het blog van Romain Rijk over ‘hoe een leraar in hart en nieren bestuursvoorzitter werd’ en een terugblik op het Onderwijsseminar en HR on the move.  Klik hier voor de volledige versie van de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief automatisch per e-mail ontvangen? Meld u aan via het invulveld rechtsonder. De nieuwsbrief verschijnt circa 10 keer per jaar.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.