De vooruitgang voor zijn.

Nieuwsbrief november 2016: Verder denken over organisatieontwikkeling

In de nieuwsbrief van november hebben we onder meer aandacht voor het aankomende event op 8 december: Vooruit Denken. We kijken met u mee naar de toekomst; van u en uw organisatie. We nemen u enerzijds mee in de veelheid van trends en ontwikkelingen die zich in de maatschappij en in uw vakgebied voordoen. Anderzijds kijken we naar uw rol binnen deze dynamiek. Welke competenties ontwikkelt u nu, om ook in de toekomst een waardevolle bijdrage te leveren? Aanmelden kan nog altijd!

Daarnaast stelt de kerndocent van Leiderschap in Management, Rob Vinke, zich aan u voor en Minke Tromp staat stil bij veelgemaakte denkfouten in haar blog ‘Vrij, open en helder denken, maakt denken effectief’. Klik hier voor de volledige versie van de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief automatisch per e-mail ontvangen? Meld u aan via het invulveld rechtsonder. De nieuwsbrief verschijnt circa 10 keer per jaar.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.