De vooruitgang voor zijn.

Nieuwsbrief maart 2017: Verder denken over nieuwe standaarden

De nieuwsbrief van maart is verschenen, met als onderwerp: Verder denken over nieuwe standaarden. De nieuwe standaard in de Filosofie wordt aangegeven door de nieuwe Denker des Vaderlands: prof.dr. René ten Bos. René schittert al 4 jaar tegendraads, de nieuwe bevlogenheid, als kerndocent in de leergang Filosofie in Organisaties.

Ook in leiderschap worden nieuwe standaarden gezet. De leergang Nieuw Leiderschap in Organisaties geeft hierin de maat aan: ervaar, experimenteer en reflecteer! In mei start deze leergang voor de eerste keer.

Verder staan er in de nieuwsbrief interessante blogs in op het gebied van onder meer leiderschap en management, big data in de zorg, effectief denken, adaptive leadership en bedrijfskunde. Klik hier voor de volledige versie van de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief automatisch per e-mail ontvangen? Meld u aan via het invulveld rechtsonder. De nieuwsbrief verschijnt circa 10 keer per jaar.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.