De vooruitgang voor zijn.

Nieuwsbrief juni 2017: Verder denken over innoveren en waarde creëren

Bij AOG School of Management vinden wij het belangrijk om verder te denken over innoveren en waarde creëren. Mariek de Groot, manager marketing & studieadvies neemt ons mee in haar beleving tijdens de leergang Innovatie en Business Development die ze momenteel volgt. Ze schrijft over de inspiratie die ze heeft opgedaan door de gelezen literatuur, de opgedane contacten en de inspirerende locaties die ze heeft bezocht met mede deelnemers.

Verder leest u in de nieuwsbrief het interview met Barbara Huneman, alumna van de opleiding Bedrijfskunde en Leiderschap en een aantal interessante blogs. Waaronder het blog van dr. Michiel Schoemaker, kerndocent van de leergang Talent en Organisatieontwikkeling over sociaal kapitaal en de impact van social media op organiseren. Ook vindt u een update van de geplande evenementen en een terugblik op het succesvolle ‘Destination Future’. Klik hier voor de volledige versie van de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief automatisch per e-mail ontvangen? Meld u aan via het invulveld rechtsonder. De nieuwsbrief verschijnt circa 10 keer per jaar.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.