De vooruitgang voor zijn.

Nieuwsbrief januari 2018: Verder denken met je brein

De eerste AOG-nieuwsbrief van het jaar is verschenen! In de nieuwsbrief geeft prof.dr. Jeff Gaspersz, docent en auteur, 10 tips voor het organiseren van een innovation challenge. Janka Stoker en Harry Garretsen gaan in op de vraag ‘Hoe zit het nou precies met de kracht van dat zogenaamde ‘expert-leiderschap’?’.

Dr. Rik Peters, docent in de leergang Filosofie in Organisaties, schreef een blog over ‘De kracht van storytelling’. Verder blikken oud-deelnemers Sander Rijerse en Richelle Faulborn terug op hun deelname aan de opleiding bij AOG School of Management. Ook zijn er 2 nieuwe e-books verschenen: ‘Uw strategische blinde vlek als kans’ en ‘De leider als coach’, die u via onze nieuwsbrief kunt downloaden. Tot slot nodigen we u van harte uit voor de Masters of Leadership 2018. Dit jaar staat het event in het teken van het mythische brein van de leider, met als unieke locatie de Hermitage. Graag zien we u daar!

Klik hier voor de volledige versie van de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief automatisch per e-mail ontvangen? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt circa 10 keer per jaar.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.