De vooruitgang voor zijn.

Nieuwsbrief februari 2017: Verder denken over vieren

Bij AOG School of Management vinden we het belangrijk om te ‘vieren’, maar waarom eigenlijk? Een opleidingstraject afronden door het te vieren is een kroon is op het werk. Dat is veel meer dan een kers op de taart. Bij AOG School of Management maken we van iedere uitreiking een feest. Daar besteden we veel aandacht aan. Iedere keer weer. Maar er is meer dan dat. We hechten er waarde aan om ook tijdens de uitreiking te reflecteren op wat er gebeurd is met deelnemers. Wat hebben ze geleerd? Wat hebben ze meegemaakt tijdens hun leerproces? We willen daar in een bijzondere setting op terugkijken.

Ook afgelopen periode was het weer raak. De eerste groep adviseurs van de Kamer van Koophandel ontving het diploma ‘Leiderschap bij digitale transformaties’. Een unieke prestatie. Deze deelnemers hebben de kans gegrepen om niet alleen een op maat gemaakt incompany traject e-Adviseur af te ronden, maar ook nog verder te studeren. Verder in deze nieuwsbrief aandacht voor het 2e lustrum van de leergang Strategisch Programmamanagement. Deelnemers aan de 10e editie ontvingen hun diploma. Een dubbel feest. Ook aandacht voor een gedenkwaardig afscheid. Prof.dr. Rob Vinke heeft afscheid genomen als Kerndocent van ‘zijn’ leergang HR-Strateeg. Een memorabele gebeurtenis.

Uiteraard is er traditiegetrouw veel meer te vinden in de nieuwsbrief. Zo geeft dr. Marco de Witte een minicollege contra-intuïtief veranderen, gaat prof.dr. René ten Bos in op de vraag of iedere organisatie een filosoof nodig heeft en vertelt Marlies Honingh of een onderwijsbestuurder beter wordt als hij aan een profiel voldoet. Klik hier voor de volledige versie van de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief automatisch per e-mail ontvangen? Meld u aan via het invulveld rechtsonder. De nieuwsbrief verschijnt circa 10 keer per jaar.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.