De vooruitgang voor zijn.

Nieuwsbrief december 2017: Samen verder denken in 2018

In de laatste nieuwsbrief van 2017 geeft Annelieke Achterberg, directeur AOG School of Management een terugblik op 2017. Ze neemt ons mee in de ontwikkelingen van 2017 en nodigt ons uit om samen verder te denken in 2018.

Verder leest u in de nieuwsbrief onder andere de ervaringsverhalen van een alumnus van de leergang Psychologie in Organisaties, het blog ‘Visie op Werk en HR | in gesprek met Lars Doyer’, de ervaringsverhalen van een alumnus van de leergang Filosofie in Organisaties, het blog ‘Blockchain als uitdaging’, het blog van Mariek de Groot over de 50e editie van Verandermanagement, het e-book ‘Effectief Denken’ en een terugblik van het Vooruit Denkers Festival. Klik hier voor de volledige versie van de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief automatisch per e-mail ontvangen? Meld u aan via het invulveld rechtsonder. De nieuwsbrief verschijnt circa 10 keer per jaar.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.