De vooruitgang voor zijn.

Nieuwsbrief augustus 2017: Verder denken over talent en organisatieontwikkeling

In de nieuwsbrief van augustus 2017 denken we verder over talent en organisatieontwikkeling. Floor Harms, Manager HR bij AOG School of Management, vertelt als trots alumna haar ervaring over dit boeiende thema. Wilt u zelf ervaren hoe u de leergang Mens en Organisatieontwikkeling in kunt zetten voor uw organisatie, meld u dan aan voor het proefcollege op 20 september 2017 in Nunspeet of praat bij tijdens het event ‘Slagkracht! Organiseren = Veranderen’ op woensdag 13 september.

Verder leest u in de nieuwsbrief het blog van Paul Kloosterboer, kerndocent van de leergang Meesterschap in Adviseren, de ervaring van een alumna van het korte programma Effectief Denken, het blog van Marjan van der Weij, alumna van het programma Persoonlijk Leiderschap in Transities en het e-book ‘De Kunst van het Veranderen’ die is gemaakt in het kader van de leergang Verandermanagement. Klik hier voor de volledige versie van de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief automatisch per e-mail ontvangen? Meld u aan via het invulveld rechtsonder. De nieuwsbrief verschijnt circa 10 keer per jaar.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.