De vooruitgang voor zijn.

Nieuwsbrief augustus 2015: Verder Denken na ontspanning over nieuwe inspanningen

In de nieuwsbrief van augustus staan wederom interessante blogs van o.m. Hans Hylkema en Maaike Arends. Hans Hylkema, docent van Bedrijfskunde en Leiderschap, schreef, geïnspireerd door Sail 2015, het blog ‘Sitting on the dock of the bay bij Sail 2015’. Maaike Arends, één van de programmaleiders van het programma Persoonlijke Leiderschap in Transities, licht de vijfde casus uit de serie toe ‘Een kijkje in de veranderpraktijk van opdrachtgevers’. Naast de blogs wordt er onder meer aandacht besteed aan het nieuwe boek van Paul Kloosterboer ‘Adviseren vanuit het geheel’, het lustrum van de opleiding Klantstrateeg en het seminar HR on the Move met als thema ‘geluk’. Lees hier de volledige versie van de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief automatisch per e-mail ontvangen? Meld u aan via het invulveld rechtsonder. De nieuwsbrief verschijnt circa 10 keer per jaar.

Terug naar nieuwsoverzicht.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.