De vooruitgang voor zijn.

Nieuwsbrief april 2017: Verder denken over permanente inspiratie

De nieuwsbrief van april is verstuurd, met als onderwerp: Verder denken over permanente inspiratie. Educatie wordt steeds belangrijker en dient plaats te vinden waar en wanneer u dat wilt. In deze nieuwsbrief leest u meer over hoe u inspiratie kan op doen om u permanent te blijven ontwikkelen. Ideeën zijn onder andere de succesvolle MOOC (Massive Open Online Course), de inspiratie seminars en de geplande events.

Verder staan in de nieuwsbrief interessante blogs op het gebied van ‘Excelleren in Onderwijsbestuur’, ‘Bedrijfskunde en Leiderschap’ en ‘Academie Permanent’. In het interessante e-book Persoonlijk Leiderschap in Transities leest u hoe u meer beweging kan creëren in tijden van transities. Klik hier voor de volledige versie van de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief automatisch per e-mail ontvangen? Meld u aan via het invulveld aan de rechterkant. De nieuwsbrief verschijnt circa 10 keer per jaar.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.