Nieuwe opleiding kijkt naar toekomst van werk en human resources

Mr. Harry van de Kraats (AWVN) en drs. Annelieke Achterberg – Geerdink (AOG School of Management)

Mr. Harry van de Kraats (AWVN) en drs. Annelieke Achterberg – Geerdink (AOG School of Management)

Door de expertise van werkgeversvereniging AWVN en de kracht van ‘verder denken’ van AOG School of Management samen te voegen is een visionaire opleiding ontworpen.

Veel organisaties willen flexibeler kunnen inspelen op de steeds veranderende marktvraag. Dit noodzaakt organisaties om zich meer in netwerken te gaan organiseren en werk anders in te richten. Hiermee verandert de aard van het werk en ook de arbeidsverhoudingen. Er ontstaan vragen over hoe personeel duurzaam ingezet kan worden en hoe sociale innovatie kan worden gestimuleerd.

De opleiding Visie op HR brengt visies van topwetenschappers en praktijkprofessionals samen. Directie en hoger (HR)management kunnen zich zo een visie vormen over hoe zij in de toekomstige netwerkorganisaties met hun human resources willen omgaan. De opleiding geeft inzicht in de ontwikkelingen in economie, maatschappij en organisaties. Dit inzicht vertaald naar toekomstscenario’s en de eigen praktijk zorgt voor inspiratie en visievorming. Door aandacht voor persoonlijk leiderschap ontstaat een beeld over de (nieuwe) rol van HR als verbinder in een netwerkorganisatie.

Visie op werk & HR is speciaal ontworpen voor klanten van AWVN en alumni van AOG school of Management die samen willen verder denken en zich willen laten inspireren. Verder denken over de impact van de veranderingen in werk en organiseren op human resources. Kennis op doen over nieuwe vormen van organiseren. Samen met vakgenoten de vertaling maken naar de eigen praktijk.

De koppeling tussen de advieskracht van AWVN en de jarenlange academische opleidingsexpertise van AOG School of Management leidt tot deze unieke samenwerking en helpt directeuren en hoger management in hun persoonlijke en professionele vorming.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.