Nieuwe leergang Strategic Business Sales

De meer dan ervaren sales professional vraagt zich regelmatig af hoe afhakende prospects kunnen worden ‘omgebogen’ tot kopende klanten en hoe je (nog) succesvoller kunt worden als verkoper. Soms wordt wel duidelijk waarom een klant afhaakt, maar meestal niet. Klanten vertellen zelden waarom ze niet kopen, of bij de concurrent bestellen. Inzicht in drijfveren of een methodische aanpak om klantrelaties te analyseren dragen bij aan het succes.

Begin 2014 gaan wij van start met een nieuwe open leergang Strategic Business Sales. Helemaal nieuw is het programma voor AOG School of Management niet. Het programma is ontwikkeld in opdracht van de Vereeniging van Handelaren. Met inbreng van de vele inzichten en ervaringen van deze vereniging hebben we reeds twee succesvolle edities mogen organiseren en hebben we in overleg met de Vereeniging van Handelaren besloten om dit programma voor een breder publiek open te stellen.

Baanbrekende wetenschappelijke modellen kunnen tegenwoordig verklaren waarom (potentiële) klanten wel of niet kopen. Echter, zo’n theoretisch model alleen biedt nog geen garantie voor succes. Want de vertaalslag van de theorie naar de praktijk maakt het verschil. Uitzonderlijke topverkopers blijken als geen ander in staat om indrukwekkende verkoopresultaten te bereiken. Wat doen zij anders dan anderen? Wellicht kan het nog beter! Hoeveel meer kunnen saleswetenschappers en topverkopers van elkaar leren?

De leergang kent strenge toelatingseisen en is geschikt voor deelnemers met minimaal 10 jaar verkoopervaring in profit-organisaties met een aantoonbaar track record in sales met de sterke ambitie om verder te willen groeien in dit vakgebied. De basiskennis van marketing en sales worden bekend verondersteld.

De opleiding telt in totaal (exclusief de terugkomdag) 24 dagdelen verdeelt over een achttal eendaagse maandelijkse bijeenkomsten op een locatie in het midden van Nederland. Per module wordt een voorbereiding gevraagd die zo’n 4 uur zal vergen.

Meer informatie of een brochure downloaden kan via onze website. Voor vragen neem contact op met onze studieadviseur Gerben Wassink via: 088 556 10 51 of wassink@aog.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.