De vooruitgang voor zijn.

Nationale Opleidings Enquête 2012

Wat vindt u van het opleidingsbeleid van uw organisatie? Dat is de centrale vraag waar de jaarlijkse Nationale Opleidings Enquête om draait. Acht opleidingsinstituten slaan de handen ineen om te onderzoeken hoe Nederlanders denken over opleidingen en het opleidingsbeleid van hun werkgever. De deelnemende instituten zijn AOG School of Management, Arboplan, Geoplan, Horizon Interlingua, Horizon Training & Ontwikkeling, IBO Business School, Intermediair Trainingen en NIVE Opleidingen.

De enquête van dit jaar is een vervolg op het baanbrekende onderzoek van vorig jaar. Toen gaven maar liefst 1670 respondenten hun mening en suggesties om het opleidingsbeleid van werkgevers te verbeteren. Slechts 3 op de 10 werknemers had in 2011 een persoonlijk opleidingsplan! Wat is de stand van zaken in 2012?

In mei 2012 zullen diverse media over de resultaten berichten. Daarnaast plaatsen wij de belangrijkste uitkomsten op deze website en kunt u deze lezen in onze e-mailnieuwsbrief.

Deelname is heel eenvoudig. Klik op de link “Naar de Nationale Opleidings Enquete” en u komt dan direct bij vraag 1. Het invullen van de enquête duurt niet langer dan 4 minuten. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt.

Doe dus mee en laat van u horen! U kunt ook meetwitteren via #opleidingsenquete!

>> Naar de Nationale Opleidings Enquête >>

Terug naar nieuwsoverzicht

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.