Aanmelden voor de online Inspiratiesessie De Rek en de regels

Meld je aan voor de online Inspiratiesessie De rek en de regels

Deze pandemie dwingt ons om creatief te zijn binnen de regels, om ons voortdurend aan te passen aan veranderende omstandigheden en daarin flexibel mee te bewegen. Tegelijkertijd hebben medewerkers die vanuit huis werken behoefte aan duidelijke kaders en afspraken.

We vragen flexibiliteit van medewerkers die heel anders moeten werken, omdat het werk voor de klanten gewoon door moet gaan, maar hoever kun je daarin gaan? En hoe ga je om met medewerkers die zich strikt houden aan hun rol of hun werkzaamheden? Hoe daag je medewerkers  uit die zich liever vastklampen aan de vertrouwde manier van werken? En hoe kun je als leidinggevende je speelruimte behouden als jouw organisatie strak vasthoudt aan strategische doelen?

Voel jij je ook in een spagaat tussen de zakelijke kant van je organisatie en begrip voor medewerkers die met een gezin thuis minder productief zijn dan anders? Tussen duidelijkheid verschaffen en soms een uitzondering maken?

In deze inspiratiesessie op 18 maart gaan we samen met Lenette Schuijt lichtvoetig op zoek hoe je  op een flexibele manier conformistisch kunt zijn, hoe je binnen de regels kunt meebewegen en hoe je op een rebelse manier de regels kunt honoreren.

18 maart 2021

16.00 – 17.00 uur

locatie: online, via Zoom

{{ currentTab.tab_naam }}


{{ field.naam }} *

    {{ name }}{{ field.naam }}

{{ field.omschrijving }}

Vorige

Je gegevens worden verstuurd. Even geduld alstublieft...