Masters of Management ‘Gedrag en Leiderschap’

Op dinsdag 27 mei 2014 vindt het jaarlijkse relatie-event Masters of Management plaats. Rondom het thema ‘Gedrag en leiderschap’ biedt AOG School of Management twee prikkelende colleges. Onder leiding van prof. dr. Jan van Hooff, primatoloog en prof. dr. René ten Bos, filosoof en organisatiedeskundige, gaan we op zoek naar de oorsprong van gedrag en leiderschap.

Een inspirerende middag samen verder denken over wat primaten ons kunnen leren over gedrag in organisaties. Wie of wat bepaalt wie de leider is in een groep of organisatie? Ook wordt een link gelegd naar het belang van gestes in communicatie bij leiderschap. Kortom, aanvullende inzichten over macht, gezag en leiderschap in organisaties vanuit verrassende invalshoeken.

Voorafgaand, in de pauze en na afloop van het programma, kunt u bij ons terecht voor informatie over onze master- en managementopleidingen op het gebied van Leiderschap en Strategie, Bedrijfskunde, Beleid en Bestuur, Organisatie en Talentontwikkeling, Innovatie en Ondernemerschap, Marketing en Sales, Facility Management en Verandermanagement.

De Masters of Management vindt plaats in het NH Conference Centre Sparrenhorst in Nunspeet, een perfecte en creatieve broedplaats voor de uitwisseling van kennis.

Maak alvast kennis met de sprekers:
Jan van Hooff – Apenstreken, niets menselijks is de apen vreemd
René ten Bos – De grenzen tussen mens en dier

 

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.