De vooruitgang voor zijn.

AOG - Masterclasses
AOG Masterclasses: scherp je visie & verdiep je inzicht

Masterclasses

Ben je op zoek naar verdieping of inspiratie, maar past een lange opleiding op dit moment niet in je agenda? De masterclasses van AOG geven je de mogelijkheid je geest te scherpen in een compact formaat. In drie of vier dagen, verspreid over enkele maanden, krijg je inzicht in thema’s die (toekomstige) leiders helpen de vooruitgang voor te blijven.

Praktijkgerichte inspiratie

Elke Masterclass wordt gegeven door een ervaren academische docent, die daarnaast ook zijn of haar sporen heeft verdiend in de beroepspraktijk. Zo zorgen we ervoor dat de masterclasses niet alleen zorgen voor intellectuele verrijking, maar dat de ideeën ook direct kunnen landen in jouw werk.

Bekijk hieronder welke Masterclasses binnenkort starten. Ben je benieuwd welke bij jou past, aarzel niet om contact op te nemen met onze studie-adviseurs.

Paradoxaal Leiderschap
4 oktober 2021

Je wilt soepeler kunnen schakelen tussen tegengestelde tactieken, zonder wispelturig over te komen. Gebruik maken van de kracht van polariteiten in jezelf, je team en je organisatie.

Regievoering zonder Macht
7 oktober 2021

Samenwerking binnen en tussen organisaties vraagt steeds vaker om een andere manier van sturing en regie, zeker nu het speelveld steeds complexer wordt en integrale opdrachten vaker voorkomen.

Effectief denken
13 oktober 2021

In de masterclass ontwikkel je een denkwijze door stil te staan bij de alledaagse activiteit van denken. Daarnaast leer je scherper te denken waardoor je je verhaal beter naar voren weet te brengen.

Wendbaarheid in Innovatie en Verandering
26 oktober 2021

In de masterclass ga je aan de slag met het schrijven van een leergeschiedenis. Hierbij leer je het lerend vermogen van je organisatie een impuls te geven en om te gaan met de complexiteit van vraagstukken.

Professionele Identiteit
26 oktober 2021

We worden geacht steeds beter te worden in onze professie en tegelijkertijd wendbaar en creatief te zijn. Een uitdaging die steeds verder verlegd wordt van organisaties naar professionals.

Leiden met Ziel en Zakelijkheid
9 december

Wil jij focus houden op dat wat je wilt bereiken? Voor je eigen morele principes staan, zonder je twijfels te negeren? Je leiderschap verder ontwikkelen om beter om te kunnen omgaan met toegenomen onzekerheid, complexiteit en ambiguïteit?

Creatief op Commando
13 december 2021

In de masterclass leer je om alternatieve ideeën op te roepen die kunnen leiden tot nieuwe kansen. Hiermee geef je je creativiteit en innovatieve vermogen een boost en leer je ook om bij anderen creativiteit te stimuleren.

Betekenisvol Ondernemen
10 januari 2022

Je realiseert je dat betekenis de nieuwe aanjager is van economische ontwikkeling. Je ziet dat de zakelijke waarde van bedrijven steeds meer wordt bepaald door hun maatschappelijke waarde.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.