AOG - Masterclasses

Masterclasses

Ben je op zoek naar verdieping of inspiratie, maar past een lange opleiding op dit moment niet in je agenda? De masterclasses van AOG geven je de mogelijkheid je geest te verruimen in een compact formaat. In drie of vier dagen, verspreid over enkele maanden, krijg je inzicht in thema’s zoals innovatiekracht en omgaan met toenemende diversiteit, complexiteit die (toekomstige) leiders helpen de vooruitgang voor te blijven.

Praktijkgerichte inspiratie

Elke masterclass wordt gegeven door een ervaren academische docent, die daarnaast ook zijn of haar sporen heeft verdiend in de beroepspraktijk. Zo zorgen we ervoor dat de masterclasses niet alleen zorgen voor intellectuele verrijking, maar dat de ideeën ook direct kunnen landen in jouw werk.

Bekijk hieronder welke masterclasses binnenkort starten. Ben je benieuwd welke bij jou past, aarzel niet om contact op te nemen met onze studieadviseurs.

Paradoxaal Leiderschap

Je wilt soepeler kunnen schakelen tussen tegengestelde tactieken, zonder wispelturig over te komen. Gebruik maken van de kracht van polariteiten in jezelf, je team en je organisatie.

Regievoering zonder Macht

Samenwerking binnen en tussen organisaties vraagt steeds vaker om een andere manier van sturing en regie, zeker nu het speelveld steeds complexer wordt en integrale opdrachten vaker voorkomen.

Koersvast Laveren

Met de masterclass ontwikkel je een helder persoonlijk kompas waarmee je koers kunt houden in een onzekere en snel veranderende wereld, zodat je je niet laat afleiden door omstandigheden of juist bewust kunt meebewegen.

Wendbaarheid in Innovatie en Verandering

In de masterclass ga je aan de slag met het schrijven van een leergeschiedenis. Hierbij leer je het lerend vermogen van je organisatie een impuls te geven en om te gaan met de complexiteit van vraagstukken.

Effectief denken

In de masterclass ontwikkel je een denkwijze door stil te staan bij de alledaagse activiteit van denken. Daarnaast leer je scherper te denken waardoor je je verhaal beter naar voren weet te brengen.

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.