De vooruitgang voor zijn.

AOG - Masterclasses
AOG Masterclasses: scherp je visie & verdiep je inzicht

Masterclasses

Ben je op zoek naar verdieping, inspiratie of verwondering, maar past een lange opleiding op dit moment niet in je agenda? De masterclasses van AOG geven je de mogelijkheid je geest te scherpen in een compact formaat. In drie of vier dagen, verspreid over enkele maanden, krijg je inzicht in thema’s die (toekomstige) leiders helpen de vooruitgang voor te blijven.

Praktijkgerichte inspiratie

Elke Masterclass wordt gegeven door een ervaren academische docent, die daarnaast ook zijn of haar sporen heeft verdiend in de beroepspraktijk. Zo zorgen we ervoor dat de masterclasses niet alleen zorgen voor intellectuele verrijking, maar dat de ideeën ook direct kunnen landen in jouw werk.

Bekijk hieronder welke Masterclasses binnenkort starten. Ben je benieuwd welke bij jouw past, aarzel niet om contact op te nemen met onze studie-adviseurs.

Paradoxaal Leiderschap
4 oktober 2021

Vraag jij je wel eens af hoe je controle kunt houden, terwijl je gelijktijdig verantwoordelijkheden dieper in de organisatie neerlegt?

Regievoering zonder Macht
7 oktober 2021

Samenwerking binnen en tussen organisaties vraagt steeds vaker om een andere manier van sturing en regie, zeker nu het speelveld steeds complexer wordt en integrale opdrachten vaker voorkomen.

Effectief denken
13 oktober 2021

Presenteren. Hoe doe je dat eigenlijk? Hoe zorg je er voor dat je jouw verhaal, visie of idee duidelijk en enthousiast overbrengt op anderen?

Professionele Identiteit
26 oktober 2021

Doet u in uw werk eigenlijk nog wel wat u leuk vindt? Vraagt u zich wel eens af wat de toekomstbestendigheid is van uw functie én die van uzelf als manager of senior professional?

Creatief op Commando
13 december 2021

Geef jij jezelf voldoende ruimte om een nieuwe kijk te ontwikkelen, om daarmee andere kansen te kunnen zien? Wie in zijn denken, vaak onbewust, te veel vast blijft houden aan patronen biedt weinig ruimte om iets nieuws te laten ontstaan.

Betekenisvol Ondernemen
10 januari 2022

Je realiseert je dat betekenis de nieuwe aanjager is van economische ontwikkeling. Je ziet dat de zakelijke waarde van bedrijven steeds meer wordt bepaald door hun maatschappelijke waarde.

Wendbaarheid in Innovatie en Verandering
9 juni 2021

Leiden de ingezette veranderprocessen in uw organisatie niet echt tot duurzame transities? Komt vernieuwing of innovatie in uw organisatie moeizaam van de grond?

Op de hoogte gehouden worden?

Elke maand sturen we nieuw gepubliceerde kennisartikelen en houden we je op de hoogte van (gratis) inspiratiesessies en relevante informatie over onze academische opleidingen.