Wilt u inzichten ontwikkelen over gedrag in organisaties? Kennis over performance verbetering en het bevorderen van verbinding en betrokkenheid in organisaties? Uw inzicht vergroten omtrent interactieprocessen, -structuren en menselijk gedrag? Volg dan de opleiding Psychologie in Organisaties.

Onder leiding van kerndocent drs. Max Wildschut leert u op een andere manier naar menselijk gedrag te kijken. Met behulp van actuele wetenschappelijke kennis analyseert u uitdagingen en vertaalt u de inzichten naar de dagelijkse praktijk binnen uw organisatie.

Proefcollege Psychologie in Organisaties
Maak op maandag 18 maart alvast kennis met de leergang. Laat u inspireren door kerndocent drs. Max Wildschut die een proefcollege verzorgt. Verder treft u de betrokkenen vanuit AOG School of Management en is er ruime aandacht voor het studieprogramma. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om uw persoonlijke vragen te stellen en kennis te maken met mededeelnemers. Tevens is een oud-deelnemer aanwezig die zijn ervaringen met u deelt.

Waar en wanneer

Datum:   maandag 18 maart 2019
Tijd:        van 10.00 tot 13.00 uur
Locatie:  NH Veluwe Sparrenhorst te Nunspeet

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wenda Stoffel, studieadviseur van de opleiding, via telefoonnummer 088 556 10 58 of per e-mail stoffel@aog.nl.